Skip to content

Om os

Det rytmiske kor fra Skærbæk, “Sing’n Swing”, består af ca. 50 korsangere, som kan lide at synge rytmisk musik, og som bruger en del af deres fritid på at mødes om denne interesse.

“Sing’n Swing” tager gerne ud og glæder andre med rytmisk kormusik. Vi nyder at synge sammen og ser også altid frem til at synge for et publikum.

Gennem årene har koret holdt en række koncerter og optrædener i kirker, på efterskoler, på gader og stræder, til jubilæer og foreningsarrangementer, på plejehjem og i andre sammenhænge.

Koret afholder hvert år i foråret sin egen offentlige koncert i kulturhuset “Emanuel” i Skærbæk, hvor der også øves fast en gang om ugen.

Foruden koncerter i nærområdet og rundt i Danmark, har koret gennem årene været på spændende korrejser til både Tyskland, Sverige, Holland, Letland, Færøerne, Island og England. En tur til Norge i maj 2020 måtte desværre aflyses pga. coronanedlukningen – vi glæder os til, at den kan gennemføres.

Tove Tersbøl har været korets leder lige siden starten, den 24. september 1996.

Foruden at være dirigent for “Sing’n Swing,” er Tove også leder af “Skærbæk Egnskor” og en ugentlig sangaktivitet i kultur- og forsamlingshuset Emanuel: ”Fællessang” samt fast organistvikar ved Sneum/Tjæreborg kirker.

“Sing’n Swing” er medlem af kororganisationen “Kor 72”, og koret har haft korsamarbejde med flere forskellige kor.

Sing’n Swing- sangere støtter børnehjemmet V.Sithur
I 2012 var nogle af korets medlemmer i Indien. Det lille indienskor boede på børnehjemmet Kariyalur, hvor Benjamin Sudhakar var leder.
Kariyalur er nu kommet vældig på fode og Benjamin er flyttet til et andet børnehjem – V. Sithur, som trænger hårdt til hjælp til forskellige istandsættelser.

Du kan læse om børnehjemmet hér: Børnehjem V.Sithur hostel
http//www.verdensboern.dk

Opdateret d. 11.8.2020